Disclaimer

disclaimer, their stories told, vrijwilligers, Vleuten-De Meern, Leidsche Rijn,

 1. In deze disclaimer wordt verstaan onder:
  • de eigenaar: de eigenaar van de website;
  • gebruik(en): alle denkbare handelingen;
  • u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
  • de content: alle in de website aanwezige inhoud;
 2. Het onderstaande is van toepassing op de gehele website die u thans bekijkt. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
 3. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, nadat geïnterviewde die akkoord gaf.
 4. Alle interviews die ik deed uit naam van Welzaam Vleuten-De Meern en de daaruit voortvloeiende verhalen/blogs die ik schreef, zijn hun rechtmatige eigendom. Mij (de eigenaar van deze website) is toestemming verleend door Welzaam om die verhalen hier op de website te plaatsen.
 5. Alle verhalen op deze website zijn in samenspraak met de geïnterviewde persoon tot stand gekomen. Die persoon ging vooraf akkoord met de inhoud van het verhaal, zoals die hier is weergegeven, en gaf toestemming (aan Welzaam of aan mij voor zover van toepassing) voor plaatsing van hun verhaal op deze website.
 6. Alle verhalen die niet uit naam van Welzaam tot stand kwamen, zijn (na akkoord bevinding inhoud verhaal door geïnterviewde persoon), automatisch eigendom van de schrijver en eigenaar van deze website.
 7. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar wordt verwezen.
 8. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content (teksten, verhalen, foto’s, afbeeldingen) of delen daarvan, maken inbreuk op intellectuele rechten.
 9. Foto’s die ikzelf heb gemaakt of gekocht heb en hier op de website staan, zijn van een eigen watermerk voorzien.
 10. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient van tevoren schriftelijk aan de eigenaar van deze website te worden verzocht.
 11. Er wordt zorgvuldig omgegaan met het vermelden van (foto-)credits afkomstig van anderen. Mocht dit een keer niet goed gegaan zijn, neem dan contact op met de eigenaar, zodat dit alsnog gecorrigeerd kan worden.

Einde disclaimer.

 

Pin It on Pinterest